Продължете към съдържанието

СУПЕР ФУНКИЦОНАЛНА РЕЗЕРВАЦИОННА СИСТЕМА
ЗА ВАШИЯ ХОТЕЛ, АПАРТАМЕНТ, ВАКАНЦИОННО СЕЛИЩЕ И ДР.

Резервационна система iSen 

Резервационната система iSEN е комплексно решение за управление на  имоти, които се отдават. Добавяйте неограничен брой и тип места за настаняване и допълнителни услуги, приемайте директни онлайн резервации, синхронизирайте всички резервации в Booking, Airbnb и други (без комисионна за резервация или за имот). Тази система е перфектна за управление на всяко място за настаняване, независимо от размера, функцията или цената: хотел, ваканционно жилище под наем, агенция за апартаменти, хостел и други.

iCal Синхронизиране между различните канали

Нашето решение ви помага да разширите бизнеса си с повече канали, като избягвате дублажи. Системата може да синхронизира наличността и резервациите, получени през вашия уебсайт, с тези от онлайн платформи за пътуване като Airbnb, Booking, TripAdvisor, HomeAway или всяка друга, която поддържа iCal.

Календари за наличност в реално време

Дайте възможност на гостите да проверяват наличността на отделни помещения на уебсайта. Системата за хотелски резервации извлича данни за наличност в реално време за цялата база, както и за индивидуалните календари за наличност на помещенията.

 

Резервиране на няколко помещения наведнъж

Един гост може да резервира няколко места за настаняване в рамките на една резервация. Можете също така да включите опцията към системата за хотелски резервации, която ви позволява да препоръчате най-добрата комбинация от места за настаняване според броя на гостите. Тази бърза и интелигентна автоматизация ще ви помогне да обслужвате гостите си по-качествено в тяхното динамично пътуване!

 

Динамично сезонно ценообразуване

Регулирайте цените на вашите места за настаняване в рамките на всеки персонализиран период: нисък и висок сезон, празнични периоди и т.н. Задайте всякакви цени в предпочитаната валута в зависимост от сезон или конкретни дни/дати. „Сезон“ е общ термин и можете да го обозначите по всякакъв начин, за да отразите вашите промени в цените, например увеличаване на цените през всеки натоварен период.

 

Цените на база на продължителността на престоя

Желаете да предложите отстъпки за по-дълъг престой? Това е напълно възможно с нашата система. Създайте различни ценови вариации въз основа на продължителността на престоя – добавете седмични, месечни или други тарифи за всяка персонализирана продължителност.

Системата автоматично ще направи отстъпка за настаняването според вашите правила за тарифиране. Колкото по-дълъг е престоят, толкова по-добра цена за нощувка.

 

Пълна информация, както и възможност за закупуване на резервационната система ще откриете на сайта на дигиталната ни агенция iSenseo.