Кои сме ние?

Кои сме ние?

V&V Group е дъщерно дружество на 100% българската фирма ВЕВИ ЕООД, която е на пазара от 1996-та година. През годините компанията се е утвърдила в посредничеството и консултациите. От 2011 г. ВЕВИ ЕООД започва да се занимава и с транспортна дейност, основно доставка на хранителни продукти за частни и държавни предприятия. През 2018 г. компанията създава дъщерното дружество Isen Management с предмет на дейност софтуерни проекти. Собственост на дружеството са уебсайтовете Art Union Bulgaria, Vesela’s Kitchen, Domestino, Efreia и други.

През 2021 г. Isen Management Ltd. се преименува на V&V Group, обединявайки няколко дейности под една шапка: внос и търговия с автомобили и авточасти, дигитална агенция и онлайн консултации, производство на продукти за ароматерапия: свещи, блокчета, ароматизатори и т.н.

Дружеството запазва собствеността си над всички сайтове и ги развива по съвременни критерии за успешни онлайн проекти. За безупречното дигитално присъствие и функционирането на групата от сайтове се грижи маркетинговата агенция IsenSEO, която функционира от 2018 г. Агенцията управлява множество проекти с национално и международно значение и се разширява в областта на най-актуалните направления в информационните технологии, а именно Изкуствен интелект, Разширена реалност, Мобилни приложения, Киберсигурност и др.