Продължете към съдържанието

Услуги

Ние предлагаме широка гама  услуги, с които помагаме на бизнеса да успее в днешната конкурентна среда.

Дигитален маркетинг

 Нашите услуги включват Google оптимизация (SEO), реклама в търсачки (PPC), маркетинг в социални медии, имейл маркетинг и др.

Можем да ви помогнем да бъдете по-видими онлайн, да привлечете трафик към сайта ви и да увеличите продажбите.

Брандинг

 Предлагаме разнообразие от брандинг услуги, включително изграждане на бранд стратегия, дизайн на лого, послания и др.

Ние можем да ви помогнем да създадете марка, която се отличава от конкуренцията и кореспондира с вашата целева аудитория.

Проекционна реклама

 Ние използваме мощни проектори, за да покажем вашето лого, послание или дизайн върху всяка повърхност. 

Това е изключително ефективен начин за популяризиране на вашата марка и създаване на незабравимо изживяване за вашата аудитория.

Резервационна система

 Предлагаме комплексно  и удобно решение за собствениците и операторите на хотели, ваканционни апартаменти, къмпинги и др. 

Системата ни предлага възможност за онлайн резервации, управление на наличности по помещения, както и управление на взаимоотношенията с клиенти. За да бъдат избегнати дублажи, нашата система предлага синхронизация между каналите за резервации като Booking.com, Airbnb и др.

Система за запазване на час

 Нашият софтуер е мощен инструмент за фирми, които предлагат услуги с предварително записване. Той включва функции като онлайн планиране, автоматични напомняния и др. 

Подходящ за фризьорски салони, спортни зали, СПА и медицински центрове и др.

Външна и интериорна реклама

 Нашите услуги за вътрешна и външна реклама включват всичко от билбордове и плакати до цифрови табели и интерактивни дисплеи. 

Можем да ви помогнем да създадете привлекателни реклами, които привличат и задържат вниманието на вашата целева аудитория.

Лазерно гравиране

 Предлагаме лазерно гравиране на различни материали, включително кожа, пластмаса, стъкло и дърво. 

Това е чудесен начин да създадете персонализирани продукти или промоционални артикули, които отразяват вашата марка и впечатляват клиентите ви.