С уважение към собствениците на автомобили!

Компанията V&V Group е създадена, за да удовлетвори всички нужди на тези, за които колата е повече от средство за придвижване. 

Можем да Ви съдействаме на всяко ниво от закупуването на автомобил, през регистрирането му до поддържането му в перфектно състояние и контрол на заплащането на пътни такси.

Естествено всичко това на конкурентни и разумни цени.

Благодарим ви, че избрахте V&V Group!


Внос на автомобил по поръчка

Употребявани автомобили

Доверете ни се при покупката на следващия си автомобил от ЕС и САЩ. Работим само с дилъри на съответната марка, както и с утвърдени автокъщи с дългогодишна история и висока оценка от клиентите. Можем да гарантираме за техническото състояние и произхода  за всеки един автомобил. Колегите ни в чужбина ще направят контакт с дилъра, подробен оглед на документите и сервизната история, както и моментното състояние на избрания от вас автомобил.

V&V Group е вашият надежден партньор с дългогодишен опит в търговията с употребявани автомобили с гарантиран произход и качество на атрактивни цени.

Предлагаме допълнителна услуга „Удължаване на гаранцията“, която ви дава спокойствие при закупуването на употребяван автомобил.

Всички автомобили са с проверено техническо състояние в доверен сервиз!

Следгаранционно обслужване

Доверете ни автомобила си и той винаги ще бъде в перфектно състояние.

Защо да обслужите автомобила си при нас?

  • Получавате експертна оценка за състоянието и изправността на вашия автомобил.
  • Получавате ремонт, извършен от сертифицирани специалисти по стандартите на ISO.
  • Получавате една година гаранция на вложените оригинални резервни части и труда по тяхната смяна.
  • Получавате безплатно автомивка – външно измиване и вътрешно почистване.

Внос и поддръжка на класически автомобили

Имаме опит в търговията и вноса на класически автмобили и можем да предоставим за вас мечтаната бройка.

Предлагаме внос както от ЕС, така и от САЩ, Южна Америка и Азия. Съдействаме при покупката и прехвърлянето. Грижим се за доставката в състоянието, в което е закупен автомобила.

Имаме оценител, който може да ви даде експертна оценка на желаният от вас автомобил, според критериите за автентичност и възстановяване.

Имаме партньори в Германия и САЩ, които се занимават основно с търговия с класически автомобили.

Предлагаме ремонт и реставрация на класически автомобили на територията на София, Пловдив, Бургас. Можем да предоставим резервни части за повечето класически автомобили.

Съдействаме за регистриране в ретро-клуб и използване на данъчни облекчения за класически автомобили.

Ескорт с луксозен автомобил

 Предлагаме ви ексорт с луксозен автомобил в областите София, Пловдив, Бургас. Нашият набор от автомобили е специално отбран, за да ви представи в най-добрата светлина. Разполагаме със спортни, семейни, луксозни и оф роуд автомобили. 

На всички наши клиенти предоставяме безплатна минерална вода, Wi-Fi и зарядни за мобилни телефони. Шофьорите са внимателно подбрани по тяхната отдаденост на персонализираното обслужване и дискретност. Всички наши превозни средства се проверяват редовно и се обслужват от вътрешни центрове за поддръжка за допълнителна безопасност и сигурност.

КЪМ АВТОПАРКА

Изкупуване на автомобили

Бързо изкупуваме употребявани автомобили в движение след 2002 г. Оглед, прехвърляне и плащане за не повече от 1 час. Свържете се с нас за подробности и оферта. Издаваме фактури. Извършваме услугата бързо, лесно и удобно, при най-изгодни за вас условия. Работим без почивни дни. Издаваме документ за дерегистрация пред КАТ.

Бизнес консултации

Ако сте решили да започнете бизнес с автомобили сте в добра изходна позиция, но за да спечелите клиента, трябва да действате сега, преоткривайки себе си в 3 ключови измерения: ловкост да се конкурирате, ориентираност към клиента и нови бизнес модели.

Ние от V&V Group сме специализирани в управлението на бизнеси, свързани с автомобилите и тяхната поддръжка. Нашият опитен екип може да ви съдейства на всеки етап, в случай, че сте решили да се занимавате с автомобили. Можем да изготвим за вас бизнес план, съобразен с нуждите и целите ви. Съдействаме за набавянето на всички нужни разрешителни и спазването на законовите регулации за различните бизнеси с автомобили. 

Авто консиерж

В днешното забързано ежедневие, често се случва да забравим за някои подробности, като например за предстоящ технически преглед или наближаваща вноска по застрахователна полица. Все повече стават случаи на санкционирани водачи на МПС заради неплатена застраховка „Гражданска отговорност“ или винетка за междуградската пътна мрежа.

Нашият екип ви дава сигурност, че това никога няма да се случи на вас. Благодарение на личното досие на автомобила, което създаваме за всеки наш клиент, няма начин да пропуснете вноска или дата за обслужване. Ние се грижим всичко свързано с вашия автомобил, да се случва в срок и по най-удобния за вас начин.

ДРУГИ УСЛУГИ

Имате нужда от повече информация?

Свържете се с нас по всяко време или попълнете контактната форма по-долу:

    Партньори сме с водещи компании – доставчици на авточасти.

    Работим на препоръчителни цени и ежедневно предлагаме нови промоции.