Автопарк

Автопарк

Отпуснете се в комфорта на нашия луксозен автопарк от най-добрите модели, който включва Mercedes S class, Audi A8L, BMW 7er, Mercedes ML и Mercedes Sprinter.

Нашите превозни средства се съхраняват в климатизирана среда и постоянно се обслужват и инспектират от нашите вътрешни, сертифицирани центрове за поддръжка.

Открийте точния автомобил за вашите нужди при нас!

AUDI A8L

 

ИНТЕРИОР

Изцяло променена е настройката за управление на автомобила. Лимузината вече ще е с електромеханичен сервоусилвател. Промяната ще се усети например при включен асистент за спазване на линията на маркировката – освен със звуков и вибрационен сигнал автомобилът ще ви помага и с корекция на посоката на волана и прибирането на лимузината обратно в идеалната линия. Друга функционалност на новия усилвател е възможността за паркинг асистент, благодарение на който можете да оставите автомобила сам да се напъха във възможното паркинг място.

MERCEDES BENZ S500

ИНТЕРИОР

Както при предишните модели Mercedes S класа интродуцира нови иновации, които правят модела пример за другите. Тази серия, W221 е последовател на модела, който е номер 1 в сегмента на луксозните автомобили и от който са произведени около 485 000 бройки от началото на производството от 1998 година. Да се достигнат нови технологични върхове е било предизвикателство за инженерите от Щутгарт и Sindelfingen, след като предишния W220 модел няколко пъти е бил коронясван за „Най-добър автомобил в света“ след появата през 1998.

BMW 730D INDIVIDUAL

ИНТЕРИОР

Баварската 7-ма серия с индекс E38 съчетава в себе си най-доброто от класическите и модерните BMW-та в един автомобил.

Иcтинaтa e, чe тoвa e изключитeлнo кaчecтвeн и бeзпрoблeмeн aвтoмoбил, кoйтo близo чeтвърт вeк cлeд нaпуcкaнeтo нa зaвoдa ce рaдвa нa пeрфeктни cглoбки. Ocвeн тoвa имa пътнoтo пoвeдeниe нa влaк cтрeлa, плюc oпциятa дa дocтaвя удoвoлcтвиe oт шoфирaнeтo.